Dronkers & Dronkers Advocaten
info@dd-advocaten.nl

Kantoor Roermond
Roerkade 8
6041 KZ ROERMOND
Tel.:  +31(0)475 72 33 33
Fax.: +31(0)475 72 33 30


 

frank.dronkers@dd-advocaten.nldavid.dronkers@dd-advocaten.nlg.geerlings@dd-advocaten.nl

 

r.teeuwen@dd-advocaten.nl

 

Kantoor Maastricht
Sint Annalaan 21
6214 AA MAASTRICHT
Tel.:  +31(0)43 41 00 120
Fax.: +31(0)43 41 00 121

 


Quote

Wij hebben maar één doel: het beste resultaat voor u behalen.

Actueel

"Turkse Delegatie op bezoek bij Dronkers & Dronkers Advocaten"

25 Turkse juristen kregen gisteren in Roermond tekst en uitleg over de Nederlandse rechtspraak. Ze brachten ook een bezoek aan Dronkers & Dronkers Advocaten.


Lees verder...


"Droom komt uit voor Just Baggio"

Advocatenkantoor Dronkers en Dronkers uit Roermond heeft  besloten om een jong talent uit Roermond financieel te ondersteunen. Omdat dit jonge kantoor ook aan de weg timmert met de opening op 1 april a.s. met  een tweede kantoor in Maastricht,  is een gebaar gemaakt naar (ook) een ambitieuze Roermondenaar,  de 14 jarige Just Baggio die het mooie nummer “Moeder”op de markt heeft gebracht. Het nummer is op dit moment hard aan het opklimmen en wordt al regelmatig gedraaid op kleine en ook grote radio stations. Inmiddels staan er ook al verschillende optredens gepland zoals op donderdag 10 mei live bij TVL  in het middag programma.


Lees verder...

Rechtspraak.nl

 • Uitspraken nu ook als pdf te downloaden 29 mei 2017

  Uitspraken hiermee offline beschikbaar

  Rechterlijke uitspraken zijn vanaf nu ook als pdf-bestand te downloaden vanuit het uitsprakenregister van de Rechtspraak. Bij elke uitspraak kan rechtsboven worden geklikt op ‘Download pdf’, waarmee de pdf wordt binnengehaald.

  Offline beschikbaar

  In het register kan worden gezocht naar, en in, de uitspraken van honderdduizenden rechtszaken. Veel gebruikers gaven aan uitspraken graag als pdf-bestand te willen downloaden. Door de uitspraken op deze manier beschikbaar te maken, zijn ze ook te lezen op apparaten die niet (continu) met internet verbonden zijn, zoals de meeste e-readers.

  Verbeteren

  Het uitsprakenregister is een van de meest bezochte onderdelen van rechtspraak.nl. Er wordt voortdurend gevraagd naar de ervaringen van bezoekers. Op basis van deze geluiden kan het register continu worden verbeterd.

  Het uitsprakenregister is te bereiken via de homepage van rechtspraak.nl.