Dronkers & Dronkers Advocaten
info@dd-advocaten.nl

Kantoor Roermond
Roerkade 8
6041 KZ ROERMOND
Tel.:  +31(0)475 72 33 33
Fax.: +31(0)475 72 33 30


 

frank.dronkers@dd-advocaten.nldavid.dronkers@dd-advocaten.nlg.geerlings@dd-advocaten.nl

 

r.teeuwen@dd-advocaten.nl

 

Kantoor Maastricht
Sint Annalaan 21
6214 AA MAASTRICHT
Tel.:  +31(0)43 41 00 120
Fax.: +31(0)43 41 00 121

 


Quote

Wij spreken ook in de avonduren af op een moment dat het u wel uitkomt. Geen probleem.

Cursussen

Dronkers & Dronkers Advocaten verzorgt in samenwerking met HBS Advocaten te Roermond met enige regelmaat cursussen t.b.v. de advocatuur. Ook wordt er onderwijs gegeven aan HBO instellingen.


 Op 3 november 2011 werden te Roermond  de cursussen “Hennep, maar nu echt” en “Deskundigen in zedenzaken en getuigenbewijs” verzorgd.


Als inleiders traden op mr. F. Fernhout, voormalig Vice President van de rechtbank te Maastricht en thans universitair hoofddocent aan de Maastricht University en mr.  H. Israëls, welke als rechtspsycholoog ook aan deze universiteit is verbonden.  Mrs. Beckers en Bergmans, advocaten te Maastricht, traden ook als docenten op.


De cursus “Hennep, maar nu echt” werd herhaald te Maastricht op 15 december 2011. Mrs. Beckers en Bergmans, advocaten te Maastricht, traden ook hier wederom als docenten op. Aan dit duo was toegevoegd mw. Mr. E. Oelmeijer, officier van justitie in Maastricht.


Voor de cursus op 7 juni a.s., “Schieten, maar nu echt”, is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen. De benodigde informatie vindt u op het formulier dat aan het einde van dit artikel is te downloaden.


In 2012 zal nog een aantal aansprekende cursussen worden verzorgd. Desgevraagd worden ook cursussen op maat en zo nodig op een door u aan te geven locatie verzorgd.


- Informatie "Schieten, maar nu echt!"

- Inschrijfformulier "Schieten, maar nu echt!"

 


"Spreken is goud"

15 december 2016 “De pen is machtiger dan het zwaard”. Op weinig beroepsgroepen is dat adagium beter van toepassing dan op de advocatuur.... >>


"Opkomst en ondergang van de horrorclown"

20 oktober 2016 In het afgelopen weekend had de Roermondse politie een landelijke primeur. Nadat er diverse meldingen van geschrokken fi... >>