Dronkers & Dronkers Advocaten
info@dd-advocaten.nl

Kantoor Roermond
Roerkade 8
6041 KZ ROERMOND
Tel.:  +31(0)475 72 33 33
Fax.: +31(0)475 72 33 30


 

frank.dronkers@dd-advocaten.nldavid.dronkers@dd-advocaten.nlg.geerlings@dd-advocaten.nl

 

r.teeuwen@dd-advocaten.nl

 

Kantoor Maastricht
Sint Annalaan 21
6214 AA MAASTRICHT
Tel.:  +31(0)43 41 00 120
Fax.: +31(0)43 41 00 121

 


Quote

Wij spreken ook in de avonduren af op een moment dat het u wel uitkomt. Geen probleem.

werknemer

De laatste jaren staat de rechtspositie van de werknemer steeds meer onder druk. “Flexibilisering van de arbeidsmarkt” is een veelgehoorde kreet. Toch kan een werkgever niet zomaar van u af. Uw werkgever moet een goede reden hebben om u te mogen ontslaan. Als het bijvoorbeeld gaat om een bedrijfseconomisch ontslag, moet uw werkgever aan de hand van financiële stukken kunnen aantonen dat ontslag onvermijdelijk is.  In het geval uw werkgever zich beroept op disfunctioneren of een verstoorde arbeidsrelatie, dan zal uw werkgever dit moeten bewijzen.  Slaagt hij daar niet in, dan is de kans groot dat het ontslag afgewezen wordt of dat u een ontslagvergoeding tegemoet kunt zien.


Wij hebben zowel ruime ervaring op het gebied van procederen als advisering. Vaak kunnen wij in onderhandeling treden met uw werkgever om een passende regeling overeen te komen.

Uw zaak is in alle gevallen in goede handen.


Heeft u een vraag ? Tijd voor een kennismaking? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

"Spreken is goud"

15 december 2016 “De pen is machtiger dan het zwaard”. Op weinig beroepsgroepen is dat adagium beter van toepassing dan op de advocatuur.... >>